YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ İDRİS ÇEVİKALP' İN YENİ YIL MESAJI [31.12.2022]

2023 yılını geride bırakıyor, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

Geçen yılda çalıştık, çabaladık, ekinlerimizi ektik, hasatlarımızı topladık. Emeğimizin karşılığını aldık. Her yıl olduğu gibi bazen zorluklarla karşılaştık ama yılmadık. Yeni yılda da hep birlikte hareket edecek, hiç yılmadan usanmada üretip Ülkemizin kalkınması için çalışacağız. Birlikten, beraberlikten ve çalışma azminden hiç bir şekilde vazgeçmeyeceğiz.

Kozan Ticaret Borsası olarak üzerimize düşen vazifenin farkındayız. Üyelerimize ve çiftçilerimize vereceğimiz desteklerle tehditleri fırsatlara, fırsatları kazanca dönüştüreceğiz.

Tüm bu duygularla 2023 yılının başta ilçemiz olmak üzere, ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, değerli üyelerimin ve Kozanlı hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, saygılar sunuyorum.

İdris ÇEVİKALP