YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ İDRİS ÇEVİKALP' IN YENİ YIL MESAJI [31.12.2021]

Değerli Hemşehrilerimiz,

İyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz.

Ülkemizde ve dünya genelinde yaşanan gerek pandemi süreci olsun, gerek ekonomik dalgalanmalar olsun, tüm olumsuzluklara karşı sorumluluklarımızın farkında olarak, hep birlikte hareket ederek, yaşanan ve yaşanması muhtemel sorunların üstesinden geleceğiz. Birlikten, beraberlikten ve çalışma azminden hiç bir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kozan Ticaret Borsası olarak üyelerimize verdiğimiz destekle çalışarak ve üreterek tehditleri fırsatlara, fırsatları kazanca dönüştüreceğiz.

Tüm bu duygularla 2022 yılının başta ilçemiz olmak üzere, ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, değerli üyelerimizin ve Kozanlı hemşehrilerimizin yeni yılını en samimi dileklerimle kutluyor saygılar sunuyorum.

İdris ÇEVİKALP