YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ ÇEVİKALP' IN 15 TEMMUZ MESAJI [14.07.2020]

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ İDRİS ÇEVİKALP' IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin bertaraf edilmesinin dördüncü yıl dönümünü kutlamaktayız. Aziz Türk milletimiz dört yıl önce 15 Temmuz'da darbe girişimine kahramanca direnerek unutulmaz bir demokrasi mücadelesi vermiş, 15 Temmuz destanının şanlı Türk tarihine altın harflerle yazılmasını sağlamıştır. Aziz Türk Milletinin Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’ndaki mücadele ruhuyla hareket ettiğini, işgalcilerin vatanı asla teslim alamayacağını bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir. ''Bizi yıkamayan şey güçlendirir’’ düşüncesiyle artık daha güçlü ve dik duruşumuzla Dünyaya Türk’ ün gücünü bir kez daha göstermiş olmanın sevinci içerisindeyim.

Bu vesile ile 15 Temmuz destanının bütün şehit kahramanlarını şükran ve rahmetle anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti yaşadıkça bu büyük fedakarlığı ve kahramanlığı sergileyen aziz şehitlerimizin isimleri de yaşayacaktır. Gazilerimize de hayırlı, uzun ömürler niyaz ediyorum.

Tüm Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun.