TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ ZEKİ KIVANÇ BORSAMIZI ZİYARET ETTİ [24.09.2019]

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zeki KIVANÇ Kozan Ticaret Borsası' nı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı İdris ÇEVİKALP, Meclis Başkanı Turgay BOZKURT ve Yön. Kur. Üyesi Bilal KURT' un yanı sıra Kozan Ticaret Odası Yön. Kur. Başkanı Mustafa KANDEMİR de hazır bulundu.

TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU' nun selamlarını getiren Kıvanç ,Başkanımızın emriyle tüm Oda Borsaları ziyaret ettiklerini belirterek Borsamızın yaşadığı sıkıntılar hakkında istişarede bulundu. Öneri ve istekleri aldı. Bölgesel ekonomik gelişmeler, değişimler hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Yapılabilecek faydalı projeler hakkında iştişare yapıldı. Ziyeret sonrası İlçemizin tanınmış mesire alanı olan dagılcak dinlenme tesislerinde yemekle  beraber sohbet devam etti. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürü borç biliriz.