YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ İDRİS ÇEVİKALP'E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETLERİ [25.04.2019]

Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait ÇENET, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY, Kadirli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmethan Yüksel ve Kadirli Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Çetin KOLLU geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya maruz kalan Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Çevikalp’ a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Kozan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KANDEMİR ve Üyemiz Ekrem şahin’ de hazır bulundu.

Olaydan ötürü üzgün olduklarını belirtirken, bu hain saldırıyı kınadıklarını ve başkanımızın sağlığına kavuşmasından dolayı mutluluklarını ifade ettiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürü borç biliriz.