Osmaniye Ticaret Odası Bașkan Yardımcısı Merhum Hasan ERSOY’U anma Proğramı yapıldı. [7.08.2018]

TOBB Başkanımız Sayın Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’NUN ve Oda Başkanlarının, aynı zamanda Yönetim Kurulu Bașkanımız Sayın İdris ÇEVİKALP ve Kozan Ticaret Borsası Meclis Üyelerimizinde katılımıyla, yakın zamanda kaybettiğimiz Osmaniye Ticaret Odası Bașkan Yardımcısı Merhum Hasan ERSOY’U anma Proğramı yapıldı.

TOBB Başkanımız Sayın Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’nun ve oda Başkanlarının, aynı zamanda yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İdris ÇEVİKALP ve Kozan Ticaret Borsası Meclis üyelerimizin de katılımıyla, yakın zamanda Kaybettiğimiz Osmaniye Ticaret Odası Bașkan Yardımcısı merhum Hasan ERSOY’u anma proğramı yapıldı.

Osmaniye’deki saldırı konusunda adalete güveniyoruz

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ile birlikte Osmaniye Ticaret Borsası’nı ziyaret eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy yaşamını yitirdiği, Osmaniye TSO Başkanı Devrim Murat Aksoy’un yaralandığı, 03 Temmuz’da yapılan silahlı saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.​

Adalet’e güvendiklerini ve suçluların gerekli cezayı alacağına inandığını söyleyen Hisarcıklıoğlu, “3-5 çapulcunun gelip de iş dünyasına çökmesini kabul edemeyiz” dedi. TOBB’un bir aile olduğunun altını çizen Hisarcıklıoğlu, camianın gösterdiği birlik ve beraberliğe teşekkür etti. Bütün dertlerinin ülkenin zenginleşmesi ve refahının artması olduğunu belirten TOBB Başkanı, “Bizde siyaset, ilk, ırk, cinsiyet ayrımı olmaz. Biz bu ülkenin çimentosuyuz. Daha fazla yatırım ve istihdam için uğraşıyoruz. Biz kazandığı parayla değil, yanında çalışan insanlarla gurur duyan insanlarız. Devletten isteğimiz bizim sırtımızda eli olsun, bizi desteklesin. Gerisini biz hallederiz. İnşallah bu tür olaylar son bulur” diye konuştu.

Hasan Ersoy’un ismi Osmaniye TSO'da yaşayacak

Uğradığı hain saldırı sonucu hayatını kaybeden Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy’u anmak ve menfur olayı kınamak gayesiyle toplantı düzenlendi. Ersoy’un ismi Osmaniye TSO Toplantı Salonu'na verildi.​