KOZAN TİCARET BORSASINDAN TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NA ZİYARET [12.04.2018]
KOZAN TİCARET BORSASINDAN TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NA ZİYARET
                Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İdris ÇEVİKALP ve Meclis Başkanı Turgay BOZKURT ve Meclis üyeri ile birlikte TOBB Başkını M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'NU makamında ziyaret etti.
               Kabulde TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini ilettti.
Ziyaret sonrasında bir değerlendirme yapan Kozan Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı İdris ÇEVİKALP, Yeni bir ekiple birlikte geldik. Çok heyacanlıyım, Kozan Ticaret Borsası kurulduğu günden bu yana Meclis ve Yönetim kurullarında görevde bulundum. Bu dönemde aday oldum. Sağolsun üye arkadaşlarımızın desteği ile seçilmiş bulunmaktayız. Üyelerimize elimizden geldiği kadar gece gündüz demeden yardımcı olmaya çalışacağız.
             TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU'NA desteklerinin sonsuz olduğunu başta TOBB olmak üzere 365 oda/borsaya vizyon getirdiğini ve her zaman yanında olduğunu Kendisiyle çalışmaktan onur duyduğunu beyan etti.

Video için tıklayınız