ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN ÇİFTÇİLERE BAHÇE BAKIM EĞİTİM [17.01.2018]
ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN ÇİFTÇİLERE BAHÇE BAKIM EĞİTİMİ VERİLDİ
           17/01/2018 tarihinde saat 10,00 da Borsamız Konferans salonunda, Borsamız ve Kozan Turunçgil Yetiştiricileri Birliği ile birlikte bölge çiftçilerimize Turunçgillerde Bitki Besleme, Budama, Gübreleme, ilaçlama vb konularda Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakultesi öğretim üyeleri eğitim verildi.
            Başkan Yağan, açılış konuşmasında öncelikle gelen misafirlere hoş geldiniz dedi. Bundan sonra Çiftçilerin kaliteli ürün yetiştirmeleri için eğitimlere devam edeceğini söyledi.
          Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim üyeleri, Prof. Dr. Saadettin Baloğlu (Ç.Ü. Subtropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi) Prof. Dr. Mukaddes KAYIM (Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Bitki Koruma bölümü) Doç. Dr. Bilge YILMAZ (Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü) Doç. Dr. E. Bülent ERENOĞLU (Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü) Yrd. Doç. Dr. Gökmen KOÇ (Ç.Ü. Subtropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi) Turunçgillerde Bitki Besleme, Budama, Gübreleme, ilaçlama vb gibi konularda eğitim ve slayt sunumu yaptılar.